Hello, ez itt a Zyntern blogja!

A Zyntern.com a Z és Y generáció állásportálja.
Blogunkon heti rendszerességgel frissülő szakmai témákkal,
hasznos tippekkel jelentkezünk pályakezdőknek és HR munkatársaknak.

Legfrissebb cikkeink

Ez hatékony álláskeresés titka!

Az álláskeresés számtalan módon megközelíthető. De melyik passzol hozzád leginkább? Mikor milyen felületet ajánlott használnod? Állásportálok Az álláskeresés alfái és omegái. Olyan dedikált weboldalak, ahol

Elolvasom a cikket »

Kiégés? Téged is érint!

Sajnos egy olyan világban élünk, ahol a kiégés generációkon átívelő probléma, már a legfiatalabb munkavállalókat is érinti. A Zyntern közelmúltban megrendezett “Let’s Work Out the

Elolvasom a cikket »

Mitől smart a Suliverzum?

Az okostelefonok után itt az okos iskolaszövetkezet! A Suliverzum smart funkciói révén búcsút mondhatsz a diákfoglalkoztatás nehézségeinek. Az idő pénz Toborzás, bérszámfejtés, employer branding, tréningszervezés,

Elolvasom a cikket »
Az employer branding videók varázsa: pályakezdők elérése a digitális korban

Az employer branding videók varázsa: pályakezdők elérése a digitális korban

Az első benyomás mindent megváltoztathat egy álláskereső fiatal számára. Az employer branding videók révén a vállalatok kinyithatják kapuikat a pályakezdők előtt, és lehetővé tehetik számukra, hogy rálássanak a vállalat kultúrájára és értékeire. De mely tartalmi elemek működnek jól a frissdiplomások elérése során? Hoztunk három példát, hogy hogyan szólítsuk meg a munkaerőpiacra beépülő új generációt

Elolvasom a cikket »
A TikTok, mint a pályakezdők toborzásának és márkaismertség növelésének motorja - Toborzás Tiktokon

A TikTok, mint a pályakezdők toborzásának és márkaismertség növelésének motorja

Az álláskeresés és a toborzás hagyományos módszerei mellett a digitális platformok is egyre fontosabb szerepet töltenek be a cégek számára. Az egyik legdinamikusabban növekvő platform a TikTok, mely nem csupán a szórakozás, hanem a vállalati világ számára is egyre vonzóbbá válik. Cikkünkban megvizsgáljuk, hogyan támogatja a TikTok a pályakezdők toborzását és a márkaismertség növelését.

Elolvasom a cikket »

Így telt a Zyntern Self branding webinárja!

Augusztus 30-án lezajlott a Zyntern idei első specifikusan álláskeresőket, pályakezdőket megcélzó webinárja. Az érdeklődők eltanulhatták az énmárkaépítés minden csínját-bínját, az önéletrajz készítéstől a portfólió építésen

Elolvasom a cikket »
két férfi napszemüvegben áll

Pamkutyáék és multik közösen segítenek átállni az online munkavégzésre

A koronavírus megjelenése alapjaiban változtatta meg az életünket és azt, hogyan és honnan dolgozunk. Az átállás pedig nem mindenkinek megy egyszerűen, ezért a Zyntern.com pályakezdő állásportál a multicégek HR-esei (Prezi, Decathlon, Heineken) bevonásával és az ismert influencer és youtuber páros, Pamkutya közreműködésével elindított egy kezdeményezést Karrier Kommandó néven. Hasznos karrier és motivációs tippekkel látja el a pályakezdőket.

Elolvasom a cikket »
Fiú kétségbeesett arccal

A fiatalok 27%-a vesztette el a munkáját és 32%-uk számít bércsökkenésre

A fiatalok 27%-a vesztette el a munkáját és 32%-uk számít általános bércsökkenésre a koronavírus hatásai nyomán. Leginkább a szakképzésben tanuló fiatalok aggódnak a korona vírus miatt kialakult helyzet miatt és a bölcsészek érzik magukat leginkább érintettnek a negatív következményekkel. Országos kutatás eredményeit publikálta a Zyntern.com Állásportál.

Elolvasom a cikket »
Nagy Nóra, Az Év marketing gyakornoka

Bemutatkoznak az Év Gyakornokai! 1. rész – Brand marketing a javából

A Zyntern Office Spotting esemény keretében kerestük az ország legkiválóbb gyakornokait. Ők azok a fiatalok, akikre igazán büszkék lehetnek a cégek, hiszen szorgalmasak, érdeklődőek, kitartóak és szomjaznak a tudásra. Bemutatkoznak az Év Gyakornokai! sorozatunk részében az Unilever brand marketing gyakornoka, Nagy Nóra mesél nekünk tapasztalatairól.

Elolvasom a cikket »
Balogi Attila Zyntern.com társalapítója

A hét Zyntern Arca: Attila

Balogi Attila a Zyntern.com társalapítója és Product managere. A Zyntern létrehozásával Attila célja, hogy támogassa a Z és Y generációs fiatalok karrierjének elindulását, hogy könnyedén rátaláljanak életük első gyakornoki és pályakezdő állásaira, valamint hogy a cégek egyszerűen és gyorsan megtalálják a fiatal utánpótlást. Ismerd meg Attila Zyntern történetét!

Elolvasom a cikket »
Megyeri Mirtill előadás közben

Kapunyitási pánik II. – Nézz így a toborzás és megtartást kihívásaira!

Transzformációs időszakban felnőni és kilépni a munkaerőpiacra izgalmas, de hatalmas kihívás is a sok ezer milleniumi fiatal felnőttnek. Megyeri Mirtill első alkalommal a TEDx Youth színpadán dolgozta fel a témát Kapunyitási pánik című előadásában. Most arról kérdeztük, hogy milyen hatásai vannak a fiatalok szorongásainak a munkahely választásuk és foglalkoztatásuk során. Az interjúban Mirtill arra is kitért, hogy hogyan oldhatja fel egy HR szakember a fiatal, szárnyát bontogató munkakereső szorongásait.

Elolvasom a cikket »
Zyntern_Rapid_Randi

Zyntern Rapid Randi

A Zyntern.com csapata egy közvetlen, intenzív és gyors ismerkedési lehetőséget ad a cégek és álláskeresők számára mindezt klasszikus rapid randi innovációjában!

Elolvasom a cikket »
Zyntern arcok: Balázs

A hét Zyntern Arca: Balázs

Balázsnak nagyon fontos volt, hogy az egyetem mellett szakmai tapasztalatot is szerezzen, hiszen úgy gondolja, hogy akkor lehet igazán megtanulni valamit, ha azt használjuk is, nem csak halljuk az előadáson. A családi vállalkozásból kilépve belecsapott a gyakornoki munkakeresésbe a Zyntern.com oldalán.

Elolvasom a cikket »
Megyeri Mirtill és Kispál Zoltán

Pályakezdők bolyongása a weben

A Műegyetem felkészítő napjain jártak munkatársaink: Megyeri Mirtill, a Zyntern. com társalapítója és Kispál Zoltán, a Zyntern junior csapattagja a Zyntern.com hitvallásának számító világhírű, Steve Jobs idézettel indította az előadást, arra bíztatva a hallgatóságot, hogy addig keressék a számukra tökéletes munkakört, amíg meg nem találják azt.

Elolvasom a cikket »
Lány villanykörtével

Állásbörze tippek

A fesztiválszezon előtt itt az állásbörze szezon! Mire készülj előtte? Hogyan viselkedj ott? Íme néhány tipp neked, hogy felkészülten érkezz a helyszínre. Ne izgulj, csak fogadd meg tanácsainkat, hogy sikerrel záruljon a napod.

Elolvasom a cikket »
Különböző arcokat mutató férfi

Tipikus állásbörze arcok

Állásbörzéken érdekes emberekkel lehet találkozni, nézzük sorba a legtipikusabb arcokat milyen sorstársakkal találkozhatunk álláskeresőként. Összegyűjtöttük azt a 7 tipikus arcot, akikkel a következő hetekben tuti találkozni fogsz, ha kinézel bármelyik rendezvényre.

Elolvasom a cikket »
Zyntern_marci_mi_a_zyntern

Mi az a Zyntern.com?

Az állásportál Neked és mindenkinek, aki szakmai gyakorlatot vagy frissdiplomás munkát keres. Az oldalon diákmunkát, önkéntes lehetőségeket és ösztöndíjak is találhatsz. EGYSZERŰ JELENTKEZÉS Önéletrejzok, motivációs levelek

Elolvasom a cikket »
turcsik_reka_zyntern

A hét Zyntern Arca: Réka

Szakdolgozat írás közben bukkant fel a várva-várt kommunikációs álláslehetőség,  jelentkezett és felvették. Igazi sikerstory Turcsik Rékáról, hogyan lett a random Facebookozásból egy ütős gyakornoki pozi.

Elolvasom a cikket »