A jelen tehetségei alakítják a céged jövöjét.

Telenor ReFresh Program Vállalati Ügyfelek részére

Vigyél friss lendületet a cégedbe. Toborozz gyakornokokat, pályakezdőket és junior szakembereket Magyarország piacvezető pályakezdő állásportálján, ahol több százezer fiatal keresett már munkát. A Zyntern.com állásportál és a Telenor Magyaroszág különleges kedvezmény programot indít a Telenor vállalati ügyfelei számára.

Toborozz a Zyntern.com-on kedvezménnyel

Találd meg és neveld ki a jövő vezetőit.

A Telenor és a Zyntern.com közös kezdeményezése lehetőséget ad a Telenor vállalati partnerei számára, hogy ingyenesen kipróbálják a Zyntern.com felületét gyakornoki és pályakezdő állásokra történő toborzáshoz.

Az első álláshirdetés a kampány indulás első hónapjában teljesen ingyenes, utána további két hónapig 50%-os kedvezmény jár Zyntern Pro hirdetésre az egyedi Telenor partner kupon felhasználásával.

Így segítünk a pályakezdők toborzásában a Telenor ügyfeleinek is

Mi a folyamat?

1. Kapcsolatfelvétel

Jelentkezz a ReFresh partner programra a lenti form kitöltésével, hogy el tudjuk küldeni Neked a kedvezményre jogosító kupont.

2. Cégprofil kialakítása

A Zyntern.com oldalra való regisztrációd után segítünk egyedi cégprofilod kialakításában, hogy vonzó legyél a pályakezdőknek.

3. Kedvezményes hirdetési lehetőség

A kuponnal az első hónapban 1 db ingyenes álláshirdetést tudsz közzétenni és további 2 hónapon keresztül 50%-os kedvezménnyel vásárolhatsz Pro hirdetést. (30 000 Ft helyett 15 000 Ft +ÁFA)

Várd a jelentkezőket

A hirdetéseid közzétételekor a Zyntern azonnal értesítést küld több ezer, a pozíciónak megfelelő álláskeresőnek. A jelentkezőket kezelheted a Zyntern.com felületén, vagy átirányíthatod őket a saját karrieroldaladra.

Szűrd a jelentkezőket​

A jelentkezőket különböző szempontok szerint, például a meghirdetett állásodhoz hasznos skillek alapján is sorrendbe rendezheted.

Jelezz vissza egy gombnyomással

A releváns jelentkezők önéletrajzát letöltheted és egyetlen gombnyomással vissza is jelezhetsz nekik.

Kispál Zoltán

Budapest
Sales manager, Team leader

Márta Judit

Nyugat-Magyarország
Sales manager

Koschik Dániel

Kelet-Magyarország
Sales manager

Segíthetünk a toborzásban?

Lépjünk kapcsolatba

Szeretünk tobrozni

Több mint 1500 cég keresett már utánpótlást a Zyntern.com Állásportálon

Akik már nálunk hirdetnek

A Zyntern több, mint 1500 hirdetője már elégedett ügyfelünk, akik között rengeteg kis-és középvállalkozás is sikeresen talált pályakezdő tehetségeket gyakornoki és junior állásokra többek között gazdasági, kereskedelmi, mérnöki és IT területen

Szeretnél te is gyakornokokat, pályakezdőket toborozni?

Töltsd ki a jelentkezési formot és küldjük a kupont, ami egy ingyenes Zyntern Pro hirdetésre (értéke 30 000 HUF + áfa), illetve további hirdetések 50%-os kedvezményes vásárlására jogosít.

Ha problémába ütköznél a kapcsolatfelvételkor kérjük, hogy írj nekünk egy e-mailt a hello@zyntern.com címre.

Partnerünk: