• Post author:
*Szponzorált tartalom

Szívesen indítanád karriered Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvállalatánál? Akkor a Szerencsejáték Zrt. Level UP! Programja pont Neked való! Most megmutatjuk miért!

Mi az a Level UP! Program? 

Június 13-ig adhatják be jelentkezésüket azok, akik a Szerencsejáték Zrt. csapatához csatlakozva egy egyedülálló hároméves utánpótlás programban, vagy egyéves gyakornoki státuszban szeretnék megalapozni szakmai pályafutásukat. 

Szerencsjáték Zrt. Utánpótlás program

A Level UP! utánpótlás program egyediségét az adja, hogy a sikeres jelentkezőket hároméves komplex fejlesztési program várja, mely során mentorok támogatják őket fejlődési tervük megvalósításában. Az utánpótlás program tagjai részt vehetnek átfogó projektekben, ami által betekintést nyernek más területek munkájába, sőt, saját projekteket is megvalósíthatnak. Emellett a Szerencsejáték Zrt. lehetőséget nyújt számukra külföldi tapasztalatszerzésre is. Akik felvételt nyernek, munkaidejük 20 százalékában képzéseken és fejlesztéseken vesznek részt, hogy erősítsék üzleti gondolkodásukat és projektvezetési szemléletüket. Ha minden akadályt sikerrel vesznek, akkor a nemzeti lottótársaság az első évre határozott, a második évtől pedig határozatlan idejű szerződést köt velük. 

Szerencsejáték Zrt. gyakornoki program

Az utánpótlás programon kívül a Level UP! gyakornoki lehetőséget is kínál a még felsőoktatásban tanulók számára. Ők egy éven át heti 20-30 órában nagyvállalati környezetben szerezhetnek a képzésükhöz illeszkedő munkatapasztalatot. Tanulmányaik végeztével jelentkezhetnek az utánpótlás csapatba, vagy akár teljes munkaidős pozícióba is. A program során a résztvevők segítséget kapnak a szakdolgozat megírásához, versenyképes fizetésben részesülnek és nagyvállalati tapasztalatot, valamint értékes szakmai referenciákat szerezhetnek. Továbbá teljesíthetik a kötelező szakmai gyakorlatukat. 

Kik jelentkezhetnek?  

A nemzeti lottótársaság Level UP! utánpótlás programja egyrészt olyan frissdiplomások jelentkezését várja, akik már befejezték, vagy a szeptemberi indulásig befejezik felsőfokú tanulmányaikat, másrészt azokat, akik legfeljebb kétéves munkatapasztalattal rendelkeznek, és szeretnének Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvállalatánál dolgozni. A pályázók számos területből válogathatnak: jelentkezhetnek informatika, műszaki és mérnöki, HR és pénzügyi, marketing és kommunikációs, kereskedelmi és játékfejlesztési, valamint jogi és belső ellenőrzési pozíciókra. 

Szerencsejáték Zrt. irodai élet

A gyakornoki programba olyan még felsőoktatásban tanuló diákok jelentkezését várják, akiknek már csak 1-2 év van hátra a diplomájuk megszerzéséig. Gyakornokok jelentkezésére elsősorban a beszerzési, informatikai, CSR és felelős játékszervezési, képzés-szervezési és munkaügyi, adatvédelmi, kereskedelem-fejlesztési, számviteli és jogi területeken számítanak.

Ha innovatív szemlélettel rendelkezel és folyamatosan keresed a fejlődési lehetőségeket, nem riadsz vissza a kihívásoktól és jellemző rád a stratégiai gondolkodás, valamint társalgási szinten beszélsz angolul, pont Téged keresnek! 

Szerencsejáték Zrt. csapatépítő

Milyen a kiválasztási folyamat? 

A felvételi során egy többlépcsős kiválasztási folyamaton mennek végig a jelentkezők, melynek része egy interjú és egy AC is. A jelentkezési időszak június 13-ig tart, a program pedig szeptemberben indul. Ne maradj le! Jelentkezz a Szerencsejáték Zrt. Level UP! programjába, lépj szintet és csatlakozz az ország Legjobb Munkahelyéhez!

A Level UP! programmal kapcsolatos további részletes információkat a https://karrier.szerencsejatek.hu oldalon találsz.                  

Ha gyakornoki vagy pályakezdő állást keresel, regisztrálj be oldalunkra és nézz szét nyitott pozícióink között!

*Szponzorált tartalom
Tetszett a cikk? Oszd meg!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •