FAQ, avagy így használd a Zyntern.com és Suliverzum oldalát!

Új vagy nálunk? Valahol elakadtál álláskeresés közben? Új és régebbi felhasználóink számára is összeszedtük az oldal használatához elmaradhatatlan információkat. Kattints a legördülő menüpontokra, ahol minden kérdésedre megtalálhatod a választ!

ZYNTERN LOGO

Álláskeresőknek

Szia, problémába ütköztél a profilod kitöltésénél? Nem tudom pontosan hogyan működik nálunk az álláskeresés? Kattints az Álláskeresőknek menüpontokra és mi minden kérdésedre választ adunk.

Örülünk, hogy úgy döntöttél, regisztrációddal gyarapítod a Zyntern felhasználói közösséget! Kezdő lépésként nyisd meg böngésződben a https://zyntern.com/ oldalt és kattints a lila “Cégeknek” gombra. Az új ablakon kattints a “Profil létrehozás gombra”, vagy szintén a jobb felső sarokban található “Belépés” gombra

Regisztráció E-mail címmel

Töltsd ki a mezőket, fogadd el az Adatvédelmi Szabályzatot és a Felhasználási feltételeket. Utóbbiak tanulmányozásához hivatkozás formájában rá is kattinthatsz. Fontos: A regisztrációkor megadott cégnév fog látszódni álláskereső ügyfeleink számára az oldalon.

PRO TIPP: Ha naprakészen szeretnél értesülni a legújabb fejlesztéseinkről, felhasználóinknak szóló tippekről, akkor kattints rá az alkalmi hírlevél igénylésére a regisztráció befejezéseként!

Regisztráció Facebook fiókkal

Facebook-os regisztrációddal nincs más dolgod, mint a Facebook logójával ellátott “Belépés” gombra kattintani az oldal tetején. Ezt a módot választva a Zyntern a nevedet, a profilképedet és az e-mail címedet/telefonszámodat fogja felhasználni az adataid közül.

Regisztráció Gmail fiókkal

A Gmail-es regisztrációdat a Google ikonjával jelölt “Belépés” gombra kattintva teheted meg. Az gmail-es e-mail címed és a jelszavad megadásával a Google megosztja a nevedet, az e-mail-címedet, a nyelvi beállításaidat és profilképedet velünk.

“Regisztráció” gombra kattintva e-mailben kapsz egy megerősítő levelet, aminek az elfogadása után hivatalosan is Zyntern felhasználóvá válsz. Belépni ezek után a https://zyntern.com oldalán, a jobb oldalt megjelenő “Belépés” gombra kattintva tudsz, bővebb információkért kattints ide.

Nagyon örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk! Az e-mail címed megerősítése után lépj be a Zyntern profilodba. A főoldalon a Belépés gombra kattintva válaszd ki a neked tetsző bejelentkezési módot (Facebook/ Gmail/ Zyntern belépés).

KEZDŐDHET AZ ÁLLÁSKERESÉS!

Bejelentkezés után láthatod és követheted a profilodat, a hozzád illő állásajánlatokat, a kedvelt állásaidat, az eseményeidet, továbbá a jelentkezéseidet. Ha elkattintanál az oldalról a “Főoldalam” ikonra kattintva újra visszatérsz erre a felületre.

ZYNTERN PROFILOD SZERKESZTÉSE

A következő fontos lépés a Zyntern profilod alapos kitöltése. A megadott információk alapján matchel össze téged az algoritmusunk a neked való állásokhoz. Fontos, hogy pontosan és a valóságnak megfelelően töltsd ki a pontokat. Kattints a “Profilom” gombra és kezdődhet a munka.

Profilod erőssége: ez arról árulkodik, hogy mennyi információt adtál meg magadról. A cél a Profi szint.

LÉPÉSEK

  1. Fotók feltöltése – töltsd fel magadról egy portrét, a kedvenc borítóképedet és add meg az elmaradhatatlan információt magadról, hogy rendelkezel-e nappali tagozatos hallgatói joviszonnyal
  2. Bemutatkozás – 2-3 mondatban mutatkozz be, vagy tedd be a kedvenc idézetedet, motivációs gondolatodat. Profi tipp: Készíts el magadról egy rövid bemutatkozó videót, töltsd fel YouTube-ra és linkeld ide. 
  3. Képességek – add meg az összes Számítógépes IT képességeidet, Szakmai képességeidet, Kompetenciáidat, soft skilljeidet. 
  4. Beszélt nyelvek – állítsd be milyen nyelveken, milyen szintű a tudásod jelenleg.
  5. Tanulmányok – gimnázium, BSc vagy MSc diploma előtt/ után állsz? Oszd meg a cégekkel, hogy tudják mi volt az alma matered.
  6. Munkatapasztalat – van már korábbi munkatapasztalatod? Akár egy nyári munka, akár egy pár hónapos gyakornoki: mindenképpen tedd hozzá a Zyntern profilodhoz.
  7. Hobbi, érdeklődés, extra tevékenységek – Mit csinálsz szabadidőben? Sportolsz, kreatívkodsz, önkénteskedsz? Ez mind értékes információ lehet egy cég HR munkatársának.

Amit ne felejts el: minden új beállítás után a Mentés gombra kattintani!

Elérhetőség

Állítsd be a pontos e-mail címedet és a telefonszámodat, amelyen keresztül elérhetnek téged a cégek.

Csatolt mellékletek

Hozzáadhatsz a Zyntern profilodhoz dokumentumokat (pl. portfóliót, CV-t), amit a cégeknek lehetősége van megnézni miután jelentkeztél. Ajánlottan PDF formátumban töltsd fel ezeket.

CV LETÖLTÉSE

Ha úgy gondolod szívesen használnád a Zyntern profilodat önéletrajzként a “CV letöltése” gombra kattintva máris a gépeden landol a vadiúj, naprakész CV-d. Tölts ki mindent angolul is, hogy angol nyelven is használhasd azt.

VÁLTOZTATÁS ÉS TÖRLÉS

Ha bármilyen infot szeretnél megváltoztatni, kattints a toll ikonra és írd át a meglévő szöveget. Ne felejtsd el véglegesíteni a “Mentés” gombbal!
Törlés esetén kattints a kuka ikonra, egy biztonsági kérdés után már el is tűnik a nem kívánt tartalom.

KILÉPÉS A PROFILOMBÓL

Ha szeretnél kilépni a profilodból menj a jobb felső sarokba a neved mellett található kis fekete nyílra. A lenyíló menüből válaszd ki a Kijelentkezés lehetőséget.

A beállításokban az értesítéseket, az oldal nyelvét kezelheted, illetve válthatsz jelszót, e-mail címet, deaktiválhatod/ reaktiválhatod fiókodat, intézheted a profil végleges törlését.

Jelentkezz be Zyntern profilodba és menj a jobb felső sarokba a neved mellett található kis fekete nyílra. A lenyíló menüből válaszd ki a Fiók beállításokat.

E-mail értesítések

Választhatsz napi, heti vagy havi értesítési formát a profilodhoz passzoló állásokról, illetve jelentkezésed elfogadásának/ elutasításának jelzéséről vagy ki is kapcsolhatod a funkciókat.

Felület nyelve

Kiválasztható a legördülő menüből, angol vagy magyar nyelven szeretnéd használni az oldalt.

Fiók biztonsága

Régi jelszavadat újra cserélheted és megváltoztathatod belépési e-mail címedet.

Fiók kezelés

Ha szeretnéd egy időre inaktiválni profilodat, ezt megteheted a deaktiválás gombra kattintva. Amennyiben véglegesen szeretnéd törölni profilodat a Zyntern adatbázisából, a profil törlése gombbal indítható meg a folyamat.

HOGYAN KERESS ÁLLÁS A ZYNTERNEN?

Böngészhetsz manuálisan állásokat, vagy nézelődhetsz az általunk összeszedett, hozzád illő pozíciók között. Most a Zynternen elérhető összes álláskeresési verziót bemutatjuk Neked!

 
  • GYORSKERESÉS
  • RÉSZLETES KERESÉS
  • MUNKAADÓ CÉGEK KERESÉSE
  • FŐOLDALAM – HOZZÁM ILLŐ ÁLLÁSOK
  • ÉRTESÍTÉSEK HOZZÁD ILLŐ ÁLLÁSOKRÓL
 

Szeretnél szétnézni, hogy milyen állások vannak az oldalon? Menj a főoldalra használd a gyorskereső funkciót, vagy kattints a fejlécben a Állások szóra.

GYORSKERESÉS A FŐOLDALON

A főoldalunkon szakmai terület és helyszín alapján tudsz keresni. Válaszd ki a számodra releváns adatokat, vagy kattints a mezők alatt lévő filterekre. Ezek a Zyntern legnépszerűbb álláskategóriái. Lejjebb görgetve láthatod a kiemelt állásajánlatainkat, alatta pedig a legutóbb posztolt pozíciókat.

RÉSZLETES KERESÉS 

Kattints a főoldal fejlécén lévő Állások szóra. Az új oldalon a részletes keresőmezőt a következő módokon használhatod:

  • Kulcsszó alapján történő keresésben megadhatod, ha van konkrét pozíció, vagy cég, amely érdekel téged.
  • Választhatsz a kártya”, a “lista” és a “térkép-nézet között. Kártyanézetben négyzetekbe listázva, listanézetben sorban láthatod az aktuális ajánlatokat. A térképre váltva viszont megjelenik, melyik területen/ városban hány ajánlat van jelenleg posztolva oldalunkon.
  • kategóriák fülön a nagyobb kategóriákon belül (GazdaságMérnök & TudományITTársadalomMűvészetVendéglátás & Turizmus) további alkategóriákra szűrhetsz rá, pl gépészmérnök, logisztika és beszerzés, stb.)
  • munkatípusoknál kiválaszthatod, hogy gyakornoki-friss diplomás-diák-önkéntes munka érdekel vagy esemény.
  • fizetésnél beállíthatod, ha csak fizetett állást keresel.
  • munkaóránál beállíthatod egy héten hány órát tudsz dolgozni.
  • helyszínnél megadhatsz egy konkrét várost és annak maximum 50 km-es körzetét, amelyen belül található hasonló állásajánlat.
  • hallgatói státusznál csak olyan állásokat listáz ki neked a rendszer ahová követelmény a hallgatói státusz megléte, vagy ahol nem feltétele a munkavállalásnak.
  • diplománál megadhatod, hogy szükséges-e a diploma megléte, vagy nem a pozícióhoz.

MUNKAADÓ CÉGEK KERESÉSE

Az állásokon kívül érdekelnek az oldalunkon regisztrált munkáltatók is? A főoldalon az Állások fület átváltva a Cégek nézetére máris megteheted! A szűrést elvégezheted a cég neve és iparág szerint, valamint  térkép, kártya és listanézetben is tudsz böngészni közöttük.

FŐOLDALAM – HOZZÁM ILLŐ ÁLLÁSOK

FIGYELEM! Ez a funkció csak a regisztrált Zyntern Profillal rendelkező személyek számára elérhető.

Másik módja annak, hogy megtaláld a leginkább profilodhoz passzoló állásokat, ha az oldal tetején található “Főoldalam” fülre kattintasz. A profilod főoldalán automatikusan listázásra kerülnek az adataid alapján számodra releváns ajánlatok, melyeket az átváltható ikon segítségével kártyanézetben és listanézetben is megtekinthetsz.

Munka preferenciák

Kiváncsi vagy más állásokra, de nincs kedved külön keresgélni? A profilodban megadott munka preferenciáidat a Hozzád illő állások fülön is át tudod állítani. Így, ha tágítanád, vagy szűkítenéd a téged érdeklő állások listáját néhány kattintással megváltoztathatod azt. Ne felejts el a Mentés gombra kattintani a művelet véglegesítéséhez.

Kedvelt állások

Ha még nem szeretnél jelentkezni munkára, de megtetszett valami ez a funkció neked való! Keress állásokat és mentsd el a kedvenceidet az álláshirdetés bal felső sarkában található szivecske ikonra kattintva. 

ÉRTESÍTÉSEK HOZZÁD ILLŐ ÁLLÁSOKRÓL

A fejlécben lévő “Főoldalam” menüpont mellett található egy fehér csengő. Itt találhatóak a Zynternes értesítéseid, ahol rendszerünk jelzi neked, ha új neked való állást töltöttek fel az oldalunkra.

A főoldalodon található értesítések mellett naponta, hetente, vagy havonta kaphatsz tőlünk e-mailben híreket a friss ajánlatainkról. Ennek rendszerességét a Beállítások fülön szerkesztheted.

Fel szoktad jegyezni, hogy milyen pozíciókra adod meg a jelentkezésedet? Füzetbe, vagy excelbe vezeted? Esetleg egyáltalán nem követed ezt?

Lépj be Zyntern fiókodba, majd a kattints a Főoldalam menüpontra. A bal oldali listában a Jelentkezéseim fülön mi gondoskodunk arról, hogy tisztában legyél, hol tart az álláskeresési folyamatod.

JELENTKEZÉSEIM KEZELÉSE

Jelentkezéseidet Státusz – Összes, Függőben, Elfogadva, Elutasítva – és dátum alapján – Legfrissebb elől, Legrégebbi elől –  tudod rendezni.

Pozíciónként pedig láthatod pontos dátum és idő szerint, hogy mikor lett elküldve a jelentkezésed, mikor tekintette meg a hirdetést feladó cég, és mikor fogadta/utasították el azt.

Akárcsak álláshirdetésekre, a Zynternen számos szakmai eseményre is tudsz regisztrálni! 

RÉSZLETES KERESÉS ESEMÉNYEKRE

Kattints a fejlécben lévő Események menüpontra, 

  • Kulcsszó alapján történő keresésben megadhatod, ha van konkrét esemény típus (pl. Esettanulmány, meetup) ami téged érdekelne.
  • cég fülnél beírhatod, ha van olyan szervezet, akinek szívesen elmennél a rendezvényére.
  • szakterület fülön a nagyobb kategóriákon belül (GazdaságMérnök & TudományITTársadalomMűvészetVendéglátás & Turizmus) további alkategóriákra szűrhetsz rá, pl gépészmérnök, logisztika és beszerzés, stb.)
  • helyszínnél megadhatsz egy konkrét várost és annak maximum 50 km-es körzetét, amelyen belül érdekelnének milyen események lesznek.

Választhatsz a kártya”, a “lista” és a “térkép”-nézet között. Kártyanézetben négyzetekbe listázva, listanézetben sorban láthatod az aktuális ajánlatokat. A térképre váltva viszont megjelenik, melyik területen/ városban hány esemény  van jelenleg posztolva oldalunkon.

Ha megtaláltad a téged érdeklő rendezvényeket, kattints rá a hirdetésre, majd regisztrálj a Regisztrálok gombbal.

ESEMÉNYEIM KÖVETÉSE

Sikerült beregisztrálnod egy eseményre, de elfelejtetted mi is a pontos helyszín, vagy a kezdési időpont?

Kövesd eseményeidet a Zyntern profilodban! Kattints a Főoldalam menüpontra, majd a bal oldalán található listából válaszd ki az Eseményeim fület. Itt találhatod azokat a programokat, amik érdekeltek téged.

Regisztrációidat Státusz – Összes, Függőben, Elfogadva, Elutasítva – és dátum alapján – Legfrissebb elől, Legrégebbi elől –  tudod rendezni.

Cégeknek

Kedves kolléga, nem tudod hogyan adj fel álláshirdetést? Rendelnél tőlünk csomagot? Az alábbi legördülő menüpontokban összeszedtük neked a legfontosabb információkat.

Örülünk, hogy úgy döntöttél, regisztrációddal gyarapítod a Zyntern felhasználói közösséget! Kezdő lépésként nyisd meg böngésződben a https://zyntern.com/ oldalt és kattints a lila “Cégeknek” gombra. Az új ablakon kattints a “Profil létrehozás gombra”, vagy szintén a jobb felső sarokban található “Belépés” gombra

Regisztráció E-mail címmel

Töltsd ki a mezőket, fogadd el az Adatvédelmi Szabályzatot és a Felhasználási feltételeket. Utóbbiak tanulmányozásához hivatkozás formájában rá is kattinthatsz. Fontos: A regisztrációkor megadott cégnév fog látszódni álláskereső ügyfeleink számára az oldalon.

PRO TIPP: Ha naprakészen szeretnél értesülni a legújabb fejlesztéseinkről, felhasználóinknak szóló tippekről, akkor kattints rá az alkalmi hírlevél igénylésére a regisztráció befejezéseként!

Regisztráció Facebook fiókkal

Facebook-os regisztrációddal nincs más dolgod, mint a Facebook logójával ellátott “Belépés” gombra kattintani az oldal tetején. Ezt a módot választva a Zyntern a nevedet, a profilképedet és az e-mail címedet/telefonszámodat fogja felhasználni az adataid közül.

Regisztráció Gmail fiókkal

A Gmail-es regisztrációdat a Google ikonjával jelölt “Belépés” gombra kattintva teheted meg. Az gmail-es e-mail címed és a jelszavad megadásával a Google megosztja a nevedet, az e-mail-címedet, a nyelvi beállításaidat és profilképedet velünk.

“Regisztráció” gombra kattintva e-mailben kapsz egy megerősítő levelet, aminek az elfogadása után hivatalosan is Zyntern felhasználóvá válsz. Belépni ezek után a https://zyntern.com oldalán, a jobb oldalt megjelenő “Belépés” gombra kattintva tudsz, bővebb információkért kattints ide.

Belépés a https://zyntern.com/for-companies  kezdőoldalról

Kezdésként keress rá böngésződben a Zyntern weboldalára vagy használd a fenti linket. Válts át “Cégeknek” nézetre, kattints a Belépés gombra add meg az e-mail címet és a jelszót, amellyel korábban regisztráltál, majd nyomj a “Belépés” gombra. 

Ugyanezen a felületen kattinthatsz a “Profil létrehozása” gombra, ahol a felugró ablaknál átválthatsz a “Belépés” menüre. Az emlékező funkció bepipálásával a használt adatokat elmenti az oldal így a következő bejelentkezéskor nem kell azokat újra megadni.

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtetted jelszavad a “Belépés” gomb mellett kattints az “Elfelejtett jelszóra”, ahol a regisztrált email címedre új jelszót igényelhetsz.

Profilom szerkesztése

Megtörtént a regisztráció? Üdvözlünk a Zyntern felhasználói közösségben!

A következő lépés egy informatív és minél színesebb profil létrehozása, mellyel magadhoz csábíthatod a pályázókat – a Zyntern felülete lehetőséget ad erre!

Belépés után rögtön az “Álláshirdetéseim” menüpontra érkezel, ahol bal oldalt találhatod a “Profilom” gombot. Erre kattintva el is kezdhetjük a profilunk kitöltését.

LÉPÉSEK

  1. Cégnév – add meg pontosan a cégnevet, hiszen az álláshirdetéseknél az itt megadott név fog megjelenni
  2. Logó – add meg a céged logóját, hogy egyszerűen beazonosítható legyél a jelentkezők számára
  3. Borítókép – tedd vonzóvá a profilt egy jól megválasztott borítóképpel! Ha a pályázó többet meg szeretne tudni a cégről, ez lesz az első, amit meg fog látni a profilból.
  4. URL – kreálj egyedi, Zynternes URL címet a cég nevével
  5. Bemutatkozás / Juttatások / Felvételi folyamat – törekedj arra, hogy mindhárom menüpontban vonzó, összeszedett leírást adj meg. Egy igényes profil rendezettséget sugall a pályázó számára, ahova érdemes beadni a jelentkezést, növelve ezzel a sikeres toborzási esélyeket.
  6. Díjak, elismerések – cégedet díjazásra került valamilyen területen? Büszkélkedj velük, növeld céged értékét a pályázó szemében!
  7. Karrier lehetőségek – mutasd be, hogy milyen kilátások várnak a hozzátok jelentkezők jövőbeli karrierútjával kapcsolatban
  8. Mindennapjaink (Képek és videók) – Tölts fel csapatképeket, fotózd le az iroda környezetét, mutasd meg, hogy milyen remek körülmények várnak a következő csapattagra!
  9. Iparág – Akár több lehetőséget megadhatsz, hogy milyen iparágot/iparágakat képvisel a céged
  10. Hasznos linkek: Weboldal/ Facebook/ LinkedIn/ Instagram – rengeteg mai fiatal álláskereső használja ezeket a platformokat ezért érdemes a felhasználók számára minden meglévő, nyílt céges felületet megmutatni.

Miről olvashatsz ebben a bejegyzésben?

  • Fiók beállítások
  • Vezérlőpult

Fiók beállítások

  1. Email értesítések
  2. Felület nyelve
  3. Fiók biztonság
  4. Fiók dekativálása és fiók törlése

Nézd meg a Fiók beállításokról szóló videónkat, vagy olvasd el, hogy lépésenként a teendőket.

  1. Email értesítések

Itt beállíthatod, hogy milyen gyakran szeretnél az új jelentkezőkről értesítést kapni (naponta/hetente/havonta). Ha egyáltalán nem szeretnél levelet kapni tőlünk, húzd el a lila gombot.

2. Felület nyelve

Jelenleg angol és magyar nyelven használhatod a Zyntern.com-ot.

3. Fiók biztonság

Módosítanád az jelszavadat, vagy az e-mail címedet? Ezen a menüponton teheted meg.

4. Fiók dekativálása és fiók törlése

Ha még nem vagy abban biztos, hogy törölnéd a fiókodat lehetőség van a profil ideiglenes deaktiválására. Ilyenkor az álláskeresők számára nem lesz kereshető a cégprofilotok. Ha mégis aktuális lesz a toborzás, a teljes regisztráció helyett bármikor, egy gombnyomással újra aktiválhatod a kész profilodat.

A döntésed végleges?

Ez esetben a törlést Te magad is elvégezheted. Lépj be a profilodba és a Beállítások menüponton belül véglegesen eltávolíthatod a regisztrációdat a Fiók törlése gombra kattintva.

Vezérlőpult

  1. Alapértelmezett válaszok
  2. Csapattagok
  3. Megrendelések
  4. Fiók beállítások
  5. Kijelentkezés
  1. Alapértelmezett válaszok

Írd meg előre a válaszokat, amit a jelentkezők elfogadásakor vagy elutasításakor szeretnél küldeni.

Fontos: Amikor egy új hirdetést adsz fel, meg tudsz adni más szöveget, vagy bejelölheted, hogy az itt megadott, alapértelmezett válaszokat szeretnéd használni.

2. Csapattagok

Ha új kollégákat szeretnél hozzáadni a már meglévő profilodhoz, ezt a “Vezérlőpult”, “Csapattagok” menüpont alatt teheted meg. Add meg az e-mail címüket, hogy ők is értesítést kaphassanak a jelentkezőkről.

Fontos: Rendszerünk jelenleg egy profilhoz egy bejelentkezési e-mail címet tud kezelni!

3. Megrendelések

“Megrendelésekkel” kapcsolatos bővebb információt a Megrendeléseim, PRO hirdetéseim menüpontban találsz.

4. Fiók beállítások

A fiók beállításokról bővebb információt a fentebb olvashatsz.

5. Kijelentkezés

Kattints a “Kijelentkezés” menüpontra az azonnali kijelentkezéshez, vagy menj a jobb felső sarokba a cégnevedre és kattints a kijelentkezés gombra.

Készen vagy a profiloddal és eljött az idő, hogy megszerkeszd és feladd első  hirdetésedet az oldalon? Szuper! Ehhez első lépésként, belépés után kattints a fejlécen az “Álláshirdetéseim” menüpontra, itt tudod elkezdeni a szerkesztést. 

Vegyük át külön a kitöltés szakaszait!

Álláshirdetés létrehozás

Válaszd ki, hogy BASIC vagy PRO hirdetést szeretnél feladni (a PRO hirdetésről a Megrendelések, PRO hirdetések fülön olvashatsz).

BASIC esetén:

Alapadatok

  • Pozíció neve: legyen rövid és lényegretörő, akár egy kulcsinformáció megadásával. Pl.: Megrendeléskezelő – francia nyelvtudással
  • Munkavégzés helye, címeamennyiben valamiért nem tudod megadni, érdemes leellenőrizni rendszergazda segítségével, nincs-e valamilyen biztonsági korlátozás a használt számítógépen/ internetes hálózatban, nincs-e letiltva a Javascript és meg kell nézni a böngésző frissességét is.
  • Munka típusa: gyakornoki/friss diplomás/diákmunka/ önkéntes: válaszd ki az állásodra illőt
  • Munka kategória: legfeljebb három kategóriát tudsz megadni
  • Elvárt minimum heti munkaóra: ha a jelentkeződ még tanul ez egy nagyon fontos információ számára
  • Fizetés: Ha van fizetés nálatok a pontos összeget is megadhatod

Ütemezés

Pontos határidők esetében megadhatod a Jelentkezési határidőt a Munka kezdéset és a Munka végét. Ha nem, pipáld ki a Folyamatosan lehet jelentkezni és Határozatlan négyzeteket.

Elvárások

Az elvárt nyelvtudás, a hallgatói jogviszony és a diploma meglétének megadásán kívül itt részletezheted a pozícióval járó feladatokat, közölheted a támasztott szakmai, számítógépes, kompetenáciák és soft skillekkel kapcsolatos kritériumokat.

Állás leírása

Külön részben fejtheted ki a pozíció leírást, a vele járó elvárásokat, feladatokat és, amit kínál a cégetek a jelentkezők számára. Itt győzheted meg őket, hogy miért a Ti pozíciótok, a Ti cégetek a legjobb hely számára!

Jelentkezés módja

BASIC hirdetéstípus esetén: csak a Zyntern profiljukkal jelentkezhetnek az állásaitokra a felhasználóink.

Képek & Videók

A profik ügyelnek a részletekre. Minél jobban színesíted az állás profilját, annál vonzóbbá válik hirdetésed a pályázók számára! Tölts fel fotókat az irodáról, tréningekről, csapatépítésekről, amin keresztül a leginkább megmutatod milyen az élet a te munkahelyeden.
Fontos: csak YouTube videó ágyazható be a Zyntern oldalán!

A legfontosabb lépés amit semmiképpen ne hagyj ki: kattints a “Mentés” gombra!

A pozíciót az Előnézet gombbal tekintheted meg, hogyan fog kinézni élesben és a Közzététel gombra kattintva teheted nyilvánossá a pályázók felé. 

PRO hirdetés esetén: A vásárolt kredit érvényességének számolása is ettől a naptól indul.

Fontos: ha egy 30 napig érvényes hirdetés feladására csak az utolsó 30 napos felhasználási időn belül kerül sor, az érvényessége nem tolódik ki az aláírt megrendelő adatlapon szereplő dátumon túlra! Például március 30-ig érvényes a kreditem, de csak március 11-én posztoltam a hirdetést, az csak az érvényességi idő végéig lesz aktív az oldalon.

Álláshirdetés közzététele

Fusd át mégegyszer hirdetésed, majd nyomd meg a Közzététel gombot! Ezzel a munkakereső diákok számára is láthatóvá válik a hirdetés. Hirdetésedet bármikor szerkesztheted az “Álláshirdetéseim” felületen a “Szerkesztés” gombra kattintva.

Felhasználók értesítése

Ezzel azonnali értesítést kapnak azok a felhasználók, akik az álláshoz hasonló preferenciákat adtak meg a profiljukban. Ezután ők is egy gombnyomással jelentkezni tudnak a hirdetésre a Zyntern profiljuk elküldésével, amiről te is azonnali értesítést kaphatsz. Figyeld a jobb felső sarokban levő Csengőt! Ugye milyen klassz? 🙂

Lesz egy pályakezdőknek szóló meetupotok a cégél? Ha szeretnéd, hogy megteljen a rendezvénytermetek releváns látogatókkal, akkor hozz létre egy eseményt a Zyntern-en keresztül! 

Esemény létrehozása

Kattints az oldal fejlécében lévő “Eseményeim” szóra, ahol létrehozhatod az első esemény típusú hirdetésedet. 

Fontos: A későbbiekben, ha már több alkalommal használod ezt a funkciót a meglévő események között elnevezés és státusz (aktív, lejárt, piszkozat) szerint is keresgélhetsz. 

Esemény részletei – lépések

Kattints az Eseményeim felületen az “Esemény létrehozása” gombra. Ez a szolgálatásunk egy Pro típusú hirdetésnek számít, amelyhez krediteket szükséges vásárolnod.

Segítségre van szükséged? Kattints a Megrendeléseim, PRO hirdetéseim gombra.

Alapadatok

  • Esemény neve: adj meg egy figyelemfelkeltő és találó eseménynevet, amivel bevonzod az érdeklődőket
  • Helyszín: keresd meg a rendezvény helyszínét, vagy állítsd be a székhelyetek címét, amennyiben ott lesz a programotok
  • Esemény típusa: válaszd ki a legördülő menüből az eseményetekre leginkább illő típust (pl. konferencia, állásbörze, esettanulmányi verseny stb.)
  • Esemény kategória: add meg milyen területhez köthető a programotok (legfeljebb 3 kategória adható meg).
  • Fontos: rendszerünk elsősorban az itt megadott információk alapján matcheli össze a program iránt potenciális érdeklődőket.
  • Témakörök, kulcsszavak: nehezen döntötted el, a típust és a kategóriákat? Szűkítsd le néhány kulcsszóval, hogy milyen témák lesznek a fókuszban (pl.: startup, kockázatkezelés, fenntarthatófejlődés)
  • Esemény nyelve: angolul lesz az eseményed? Állítsd be, hogy tudják a jelentkezők!
  • Kezdés és befejezés időpontja: pontosítsd a dátumot, hogy időben odaérjen mindenki

Esemény leírása

A szakma legnagyobbjait hívtátok meg? Több nagynevű cég támogatja az eseményeteket? A legtrendibb téma lesz terítéken? Készíts egy informatív, de viszonylag rövid eseményleírást, amiből minden fontos részlet kiderül a jelentkezők számára.

Jelentkezés módja

Ha a Zynternen keresztül figyelnéd a jelentkezőidet, válaszd az első lehetőséget.

Ha külön felületen ér véget a regisztráció, linkeld be a megfelelő hivatkozást a második lehetőség kipipálása után.

Képek és videók

Borítóképek: a felhasználóink az esemény neve mellett ezzel a képpel találkoznak először. Készíts egy, a programnak megfelelő borítóképet, vagy add meg a profilotok alapértelmezett kreatívját.

Opcionális lehetőségek, galéria  és YouTube link: mutass néhány fotót a helyszínről, vagy a szervezői csapatról. Van már korábbi meetup after videótok? Töltsd fel YouTubera és linkeld be, hogy kedvet kapjanak a zynternezők.

Ne felejts el a “Mentés” gombra kattintani, ha minden ponttal elkészültél! 🙂

Esemény előnézete és közzététele

Miután elmentetted az elkészült eseményedet, a jobb felső sarokban aktiválhatod azt a “Közzétéve” gombra kattintva.

Ha az élesítés előtt szeretnéd látni, hogyan is fog kinézni a hirdetésed kattints az “Előnézet” gombra.

Hirdetés leállítása

Amennyiben szeretnéd leállítani a hirdetésedet – de nem törölnéd ki – kikapcsolhatod azt újra a “Közzétéve” gombra kattintva.

Az Álláshirdetéseim menüben, a hirdetés kártyák alján láthatod, hogy mennyien jelentkeztek az állásra és, hányan tekintették meg azt. Megnyithatod a jelentkezők profilját, és egy gombnyomással elfogadhatod, vagy elutasíthatod jelentkezésüket, így a diákok sosem maradnak válasz nélkül. Az elfogadom gomb kattintása után válik láthatóvá a jelentkező elérhetősége. 

Visszajelzés a jelentkezőknek

Egy új állás rengeteg energia és idő befektetését igényeli mind a pályázó- mind a hirdető szempontjából. Az álláskeresőknek az egyik legnagyobb hiányérzetet az okozza, ha semmilyen visszajelzést nem kap a munkáltatótól, amitől a bizalmuk tartósan is megrendülhet adott cégek irányában.
A Zyntern erre egy nagyszerű és könnyen kezelhető megoldást kínál automatikus üzenetek formájában! Hirdetői oldalról csak egy gombnyomás – a jelentkezők pedig elkerülik a felesleges várakozást.

PRO hirdetés esetén pedig szűrőkérdést is feltehetsz a jelentkezőknek. 

Jelentkezés elfogadása

A beérkezett jelentkezéseket a következő formában találhatod meg Zyntern profilodon:

Az elfogadás gomb megnyomásával a pályázók egy automatikus válaszüzenetet kapnak, amelyben tájékoztathatod őket a kiválasztás következő lépéséről. Ez nem feltétlenül egy végleges igent, inkább egy első körös visszajelzést jelent.

Tipp: jelezz vissza mihamarabb, mert a jelöltek személyes adataihoz kizárólag a gomb megnyomása után férhetsz hozzá.

“Vezérlőpult” menüpontban, az “Alapértelmezett válaszok” résznél találhatod meg a Zyntern által javasolt üzenetet, mely természetesen igény szerint átírható.

Jelentkezés visszautasítása

Az “Elfogadás”-hoz hasonlóan az “Elutasítás” gomb használatával is automatikus válaszüzenetet kapnak a jelentkezők, mellyel akár vissza is irányíthatod a pályázót a saját karrieroldalatokra, hátha egy másik pozíciónak megfelelhet. 

Tipp: Amennyiben kapacitásotok megengedi, jelezz vissza profiljukkal kapcsolatban!

A jelentkezők visszajelzései alapján egy cég, melytől visszautasító üzenetet kaptak, sokkal szimpatikusabb nyomot hagy, mint a válasz nélkül hagyott pályázat.

Indul a toborzási kampányod? Add le rendelésed a https://zyntern.com/pricing oldalán keresztül!

Kredit, egyenlegvásárlási folyamat

Ha Zyntern Pro hirdetésben gondolkodsz, válaszd ki a “Vásárlás” menüpontból melyik csomagot szeretnéd felhasználni. Lehetőséged van havi előfizetést, álláshirdetési kreditet, esemény kreditet, kiemelést és akár social media hirdetést is vásárolni, amit új álláshirdetés létrehozásánál felhasználhatsz. 

Növelnéd a láthatóságát a meglévő álláshirdetéseidnek? Emeld ki a következőképpen.

Meglévő álláshirdetés kiemelése

Menj az “Álláshirdetéseim” felületre, ahol a “Népszerűsít” gombra kattintva felhasználhatod a megvásárolt kreditjeidet. 

Emeld ki a hirdetésedet a főoldalon, hogy minden látogató elsőkörben találkozhasson az álláshirdetéseddel. Ha szeretnél nagyobb elérést a pozícióidnak rendelj tőlünk social media kampányt, így legnépszerűbb a közösségi média felületeken is felbukkanhatsz.

Egyedi ajánlat, további szolgáltatásaink és annak árai, illetve egyéb kérdés esetén keress minket a [email protected] e-mail címen keresztül!

A sikeres kapcsolatfelvétel után kollégánk megrendelő adatlapot fog küldeni adategyeztetés és a rendelés véglegesítése céljából, annak aláírásos jóváhagyásával kerül sor a számla küldésére. A számla összegének beérkezte után jóváírjuk a rendelt kreditet adatbázisunkban a profilon és meg lehet kezdeni a hirdetések aktivizálást.

Hirdetések érvényességi ideje

PRO hirdetés esetén: A vásárolt kredit érvényességének számolása a hirdetés közzétételének napjától indul.

Fontos: ha egy 30 napig érvényes hirdetés feladására csak az utolsó 30 napos felhasználási időn belül kerül sor, az érvényessége nem tolódik ki az aláírt megrendelő adatlapon szereplő dátumon túlra! Például március 30-ig érvényes a kreditem, de csak március 11-én posztoltam a hirdetést, az csak az érvényességi idő végéig lesz aktív az oldalon.

Jelentkezők megtekintése, szűrése

Élesben pörög a hirdetésed? Szuper! 🙂 

A jelentkezők kezelése bejelentkezés (http://zyntern.com/login/company) után az Álláshirdetéseim fülön végezhető el, a “Jelentkezők” gombra kattintva.

Ahogy a “Visszajelzés a jelentkezőknek” pontban leírtuk, fontos, hogy a pályázók minél előbb megkapják az első reakciót elfogadás vagy elutasítás formájában, mely a matching alapján dönthető el. A matching alapja a hallgatói jogviszony szükségessége, a nyelvtudás, a munkavégzés ideje és az álláskategória. A jelentkezők a matching alapján listázódnak: a pozícióhoz leginkább illő jelöltek kerülnek a lista élére.

Miután a visszaajelzést megadtuk, válik lehetővé számunkra az álláskereső önéletrajzának letöltése.

Adatkezelési okokból azoknak a jelentkezőknek az adatait nem adjuk ki a hirdetők felé, akik nem lettek elfogadva a hirdető által.

Jelentkezési felület átirányítása

PRO hirdetés esetén, ha nem szeretnéd a Zyntern jelentkező kezelő rendszerét használni, kérjük adj meg egy saját web címet, ahová szeretnéd átirányítani a jelentkezőket amikor a Jelentkezés gombra kattintanak (pl. a cég saját karrier oldalára vagy egy konkrét álláshirdetésére) Fontos, hogy ebben az esetben a jelentkezőket az a Zyntern fiókodban nem fogod látni.

Szűrőkérdés megadása

Pro hirdetés esetén pedig szűrőkérdést is feltehetsz a jelentkezőknek. A beállításokban azt is megadhatod, hogy szeretnél-e értesülni az új jelentkezőkről emailben, és hogy milyen gyakorisággal.

Nem tölt be teljesen? Lefagyott? Nem enged tovább?

Valami porszem került a gépezetbe az oldal használatánál és biztosan nem tudod egyedül megoldani?

Ez esetben szükségünk lesz egy képernyőfotóra, melyhez kérlek, kövesd alábbi utasításainkat!


1. Nyisd meg a  http://zyntern.com/  oldalt a böngésződben, amit használni szoktál.

2. Jelentkezz be az oldalra, ahol a hibát tapasztaltad.

3. Nyomj egy jobb egérgombot és fel fog jönni egy menü. Lásd az alábbi képen:

4. Válaszd ki a “vizsgálat”-ot és meg fog nyílni egy panel, kódokkal. Erről készíts egy képernyőfotót úgy, hogy a jobb oldalon megnyílt ablakban a “Console” menü legyen nyitva. Lásd az alábbi képen:

A képernyőfotó mellé a következő információkra lenne még szükség:

  • milyen operációs rendszert használsz?
  • milyen böngészőt használsz?
  • a böngésződnek mi a verziószáma? (ezt böngésződ névjegyében találod meg a menüsorből előhívva, pl. Google Chrome-nál ilyen formátummal kell találkoznod: 

Version 62.0.3202.94 (Official Build) (64-bit))

Ezzel készen is vagy! Nincs más dolgod, mint ezt elküldeni a [email protected]-ra vagy valamelyik munkatársunknak és jelentkezni fogunk a megoldással!

Diákoknak

Szia, problémába ütköztél a beiratkozásnál? Nem tudom pontosan hogyan működik nálunk a szerződéskötés? Kattints a Diákok menüpontokra és mi minden kérdésedre választ adunk.

Örülünk, hogy úgy döntöttél, regisztrációddal gyarapítod a Zyntern Suliverzum Iskolaszövetkezet felhasználói közösségét! Kezdő lépésként nyisd meg a böngészőben a  Zyntern.com  főoldalát és kattintants a Suliverzum nevű menüpontra. A kattintás után megjelenik  Bejelentkezési / Regisztrációs tájékoztató oldal, amennyiben nincs még Suliverzum profilod, kattints a “Diák regisztráció gombra”. 

Regisztráció Facebook fiókkal 

Facebook-os regisztrációnál nincs más dolgod, mint a Facebook logójával ellátott “Regisztráció Facebook fiókkal” gombra kattintani az oldal tetején. Ezt a módot választva a Zyntern a nevedet, a profilképedet és az e-mail címedet/telefonszámodat fogja felhasználni az adataid közül. Jelentkezz be a Facebook profilodba és ezzel meg is erősíted a regisztrációdat. 

Regisztráció Google fiókkal 

A Google fiók regisztrációdat a Google ikonjával jelölt “Regisztráció Google fiókkal” gombra kattintva teheted meg. Az gmail-es e-mail címed és a jelszavad megadásával a Google megosztja a nevedet, az e-mail-címedet, a nyelvi beállításaidat és profilképedet velünk. Jelentkezz be a Google fiókodba és ezzel meg is erősíted a regisztrációdat. 

Regisztráció E-mail címmel 

Töltsd ki a mezőket, fogadd el az Adatvédelmi Szabályzatot és a Felhasználási feltételeket. Utóbbiak tanulmányozásához hivatkozás formájában rá is kattinthatsz. Erősítsd meg e-mailben a regisztrációd, és kattints a “Regisztráció megerősítése” gombra. 

A Regisztráció megerősítést követően létrejön a Zyntern Suliverzum profilod és ezentúl be is tudsz jelentkezni a felületre, valamint megkapod az értesítő leveleket az újdonságokról és eseményekről, amennyiben ehhez hozzájárultál. 

A Suliverzum profilodba való bejelentkezés után megérkezel a Beiratkozási oldalra. Ha szeretnél szerződött tagja lenni az Iskolaszövetkezetnek, vagy már megvan a konkrét pozíció amire felvettek, kattints a “Beiratkozási űrlapra”. 

Kérünk, hogy hiánytalanul töltsd ki a Beiratkozási űrlapot, és tölts fel minden olyan dokumentumot amit a rendszer kér. 

Miután kitöltötted a Beiratkozási űrlapot, kollégáink ellenőrzik az adatokat. 

Amikor beiratkozás folyamatban van, pár nap is eltelhet az adatok ellenőrzése alatt, erről tájékoztatunk az oldalon és e-mailben is.  

A profil addig inaktív státuszban van, de a beiratkozásnál megadott adatokat nem szerkeszthető állapotban láthatod. Az adatok ellenőrzéséről való tájékoztatás mellett, ha hibát veszel észre akkor a korábban megadott ([email protected]) e-mail címre tudsz írni a probléma kapcsán, vagy a (06 30 314 4062) telefonszámot tudod hívni.

Amennyiben sikeres volt a Beiratkozási űrlap kitöltése, kapsz e-mailben a digitális aláíró programunktól (Signi.com) egy rendszerüzenetet, hogy elfogadtuk az adataidat és sikeres a beiratkozás, és alább tudod aláírni a szerződéseket:


  • Belépési nyilatkozat + Tagsági megállapodás
  • 18 év alatt: Törvényes képviselő hozzájárulási nyilatkozat- ennek a dokumentumnak az aláírására csak abban az esetben van szükség, ha még nem töltötted be a 18. életévedet. Ebben az esetben, nemcsak te, hanem a törvényes képviselőd is megkapja e-mailben a szerződéseket átnézésre, és a Törvényes képviselő hozzájáruló nyilatkozatot neki kell digitálisan aláírni, ameddig ez nem történik meg, nem tudunk veled szerződést kötni. 

 

Miután mindent rendben találtál a szerződésekben és aláírtad őket, a dokumentumok megérkeznek hozzánk, a szerződéskötés után a profil aktiválása automatikusan megtörténik.

Mostmár nincs más dolgod csak várni, hogy meghívjanak álmaid pozíciójára!


Amennyiben az adatok hibásak vagy hiányosak voltak a Beiratkozási űrlapon, e-mailben értesítünk a hiánypótlásról.  A jó információkat elég ha e-mailben külön megküldöd nekünk, és segítünk, hogy minél hamarabb megtörténjen a szerződéskötés.

Amennyiben felvételt nyertél partner cégünk egyik pozíciójára, és el is fogadtad az ajánlatot, e-mailben kapsz egy meghívót az adott pozícióra. 

Felhívjuk a figyelmed, hogy ha még nem vagy tagja (nincsen aláírt szerződésed) a Suliverzummal, akkor végig kell menned a Beiratkozási folyamaton. 

Amint ez kész, és sikeresen össze tudtunk kapcsolni a hozzád tartozó pozícióval, kapsz e-mailben a digitális aláíró programunktól (Signi.com) egy rendszerüzenetet, hogy aláírandó dokumentumod van és alább tudod aláírni a szerződéseket:

  • Egyedi megállapodás (konkrét pozíció részleteit tartalmazza) 
  • Egyéb dokumentum, ami a munka megkezdéséhez szükséges (Tűz-és balesetvédelmi oktatási anyag, Titoktatási nyilatkozat stb.) 

Miután mindent rendben találtál a szerződésekben és aláírtad őket, a dokumentumok megérkeznek hozzánk. 

Természetesen, ha több pozícióban is kipróbálnád magad, és felvételt is nyertél több partner cégünkhöz, minden munkakörhöz külön dokumentum csomagot fogunk neked küldeni. 

Most már indulhat a munka, sok sikert kívánunk neked! 



A Suliverzum profilodban a “Jelenléti ív” menüpontban tudod tölteni a ledolgozott munkaóráid, célszerű naponta, de legfeljebb hetente vezetni óraszámaidat. A kezdési és befejezési időpontok beírása után, add meg a munkaközi szünetet, és a rendszer kiszámolja neked a teljesítéssel töltött időt! 

FONTOS: ha a munkakörben amiben dolgozol fizetett a munkaközi szünet akkor az a munkaidő részének számít, így kifizetésre kerül. Ahol nem fizetett a szünet, ott levonásra kerül a teljesítéssel töltött időből, azaz nem került kifizetésre. Arról, hogy az adott munkakörben fizetett vagy nem fizetett a munkaközi szünet az Egyedi megállapodásban találsz információt. 

Amikor véget ér egy adott hónap, kérjük, hogy a következő hónap első munkanapján 15:00-ig küldd el jelenléti íved jóváhagyásra. Az utolsó küldési időpont minden hónap 3. munkanapja 12:00 óra. 

A vezetődnek lehetősége van elutasítani a jelenléti íved, ha valamit rosszul vagy nem pontosan töltöttél ki. Ebben az esetben a jelenléti íved újra nyílik és tudod szerkeszteni a vezetőddel megbeszéltek alapján. 

Amennyiben felettesed jóváhagyta a teljesített óráidat, nincs más dolgod, mint hátradőlni és várni a fizetésnapot!

 

 

Nem tölt be teljesen? Nem tudod hova kell kattintani, vagy csak egy lépésnél elakadtál? Ne aggódj, segítünk! 

 

  1. Nyisd meg a (Suliverzum oldal link) oldalt a böngésződben, amit használni szoktál.
  2. Jelentkezz be az oldalra, ahol a hibát tapasztaltad.
  3. Nyomj egy jobb egérgombot és fel fog jönni egy menü. Lásd az alábbi képen: kép beszúrása 
  4. Válaszd ki a “vizsgálat”-ot és meg fog nyílni egy panel, kódokkal. Erről készíts egy képernyőfotót úgy, hogy a jobb oldalon megnyílt ablakban a “Console” menü legyen nyitva. Lásd az alábbi képen:

A képernyőfotó mellé a következő információkra lenne még szükség:

  • Milyen operációs rendszert használsz?
  • Milyen böngészőt használsz?
  • A böngésződnek mi a verziószáma? (Pl: Version 62.0.3202.94 (Official Build) (64-bit))


Ezzel készen is vagy! Nincs más dolgod, mint ezt elküldeni az info@suliverzum.comra vagy valamelyik munkatársunknak és jelentkezni fogunk a megoldással!

A Zyntern.com Magyarország legmenőbb pályakezdő állásportálja, ami azért is lehetséges, mert a platformunk kifejezetten az Y és Z generáció munkakeresési szokásaira és igényeire lett opimalizálva. 

Amit nálunk találhatsz: diákmunka, egyetem mellett végezhető munka, szakmai gyakorlat, frissdiplomás és pályakezdő pozik, valamint junior – avagy 1-3 év tapasztalatot igénylő munkakörök.

Ha ma regisztrálsz a Zyntern.com-ra, és kitöltöd a profilod, akkor kifejezetten a TE munkakeresési preferenciáid alapján tudunk összekapcsolni a hozzád leginkább passzoló pozikkal. DE lehetsz te is proaktív és leadhatod a neked tetsző álláshirdetésekre a jelentkezésed, melyhez bátran használd a Zyntern önéletrajzod! Jelentkezz az ország legnagyobb cégeihez, melyek ha szerződött ügyfelei a Suliverzumnak, nem csak a toborzásod, kiválasztásod, hanem már a foglalkoztatásod is rajtunk keresztül intézhetik!  

Regisztrálj még ma: https://zyntern.com

Cégeknek

Kedves kolléga, nem tudod hogyan kérj ajánlatot? Elakadtál a diákok meghívásánál? Az alábbi legördülő menüpontokban összeszedtük neked a legfontosabb információkat.

Örülünk, hogy úgy döntöttél, céged regisztrációjával gyarapítod a Zyntern Suliverzum Iskolaszövetkezet felhasználói közösségét! Kezdő lépésként nyisd meg a böngészőben a (Suliverzum oldal link) oldalt és kattints a “Cégek” gombra. Az új ablakon kattints a “Céges regisztráció”-ra , vagy a “Céges bejelentkezés” gombra. 

 

Regisztráció Facebook fiókkal 

Facebook-os regisztrációnál nincs más dolgod, mint a Facebook logójával ellátott “Regisztráció Facebook fiókkal” gombra kattintani az oldal tetején. Ezt a módot választva a Zyntern a nevedet, a profilképedet és az e-mail címedet/telefonszámodat fogja felhasználni az adataid közül. Jelentkezz be a Facebook profilodba és ezzel meg is erősíted a regisztrációdat. 

Regisztráció Google fiókkal 

A Google fiók regisztrációdat a Google ikonjával jelölt “Regisztráció Google fiókkal” gombra kattintva teheted meg. Az gmail-es e-mail címed és a jelszavad megadásával a Google megosztja a nevedet, az e-mail-címedet, a nyelvi beállításaidat és profilképedet velünk. Jelentkezz be a Google fiókodba és ezzel meg is erősíted a regisztrációdat. 

Regisztráció E-mail címmel 

Töltsd ki a mezőket, fogadd el az Adatvédelmi Szabályzatot és a Felhasználási feltételeket. Utóbbiak tanulmányozásához hivatkozás formájában rá is kattinthatsz. Erősítsd meg e-mailben a regisztrációd, és kattints a “Regisztráció megerősítése” gombra. 


A Regisztráció megerősítést követően létrejön a Céged Zyntern Suliverzum profilja és ezentúl be is tudsz jelentkezni a felületre, valamint megkapod az értesítő leveleket az új toborzási megoldásokról, szakmai programokról, tippekről Zyntern Suliverzum hírlevélben, amennyiben ehhez hozzájárultál.

Szeretettel köszöntünk a Zyntern Suliverzum Iskolaszövetkezet felhasználói között. Ahhoz, hogy pontos ajánlatot tudjunk neked adni, kattints az “Ajánlatkérés” gombra, és töltsd ki az alábbi űrlapot. 



Ajánlatkérés form kép helye 

 

Amennyiben hiánytalanul kitöltötted az ajánlatkérő űrlapot, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megtörténjen az egyeztetés és a szerződéskötés, és elkezdődhessen az együttműködés. 





Az aláírás gyorsan, egyszerűen és online formában történik egy aláíró program segítségével (Signi.com). 

Kattints az e-mailben kapott szerződésre, és ha mindent rendben találtál, digitálisan aláírva küld vissza nekünk, hogy minél előbb elkezdhessük a közös munkát! A szerződéskötést követően válik aktívvá Céged számára a céges iskolaszövetkezeti felület, és az ehhez kapcsolódó funkciók.

Szeretettel köszöntünk a Zyntern Suliverzum Iskolaszövetkezet szerződött partnerei között! A “Pozíciók” menüpontra kattintva neked is van lehetőséged felvinni az új pozíciódat, de ezt a folyamatot kollégáink végzik elsősorban. A pozíció létrehozásához az alábbi információkra van szükség:

Pozíció létrehozása form kép helye 




A pozíció létrehozásának célja, hogy összekösd a diákot azzal a pozícióval, melyre felvételt nyert cégednél. 





Amennyiben létrejött egy pozíció, “Diák felvétele” menüpontra kattintva neked is van lehetőséged meghívni diákot a pozícióra , de ezt a folyamatot kollégáink végzik elsősorban. A diák meghívásához add meg a diák nevét, e-mail címét, és a legördülő menüből válaszd ki a pozíciót. 

 

A diák e-maiben kap értesítést a pozícióra való meghívásról. 



Amennyiben sikeresen összekötöttük a diákot a pozícióval, és ő is tagja lett a Suliverzumnak, elkezdheti tölteni a jelenléti ívét, és kezdődhet a közös munka! 

Ismét itt a hónap vége? Hamarosan érkeznek diájaid jelenléti ívei, melyeket a “Jelenléti ívek” menüpontra kattintva tudsz ellenőrizni, és elfogadni. Abban az esetben, ha a diák nem a teljesítésnek megfelelően töltötte ki a jelenléti ívet, lehetőséged van elutasítani azt. Ebben az esetben a diáknak újranyílik az elküldött jelenléti ív, tudja szerkeszteni és javítani a megbeszéltek alapján, és újraküldeni számodra. 

FONTOS, hogy a diákok minden hónap első 3 munkanapján küldhetik a jelenléti ívüket leigazolásra, az utolsó küldési időpont minden hónap 3. munkanapja 12:00 óra. 

Céged minden hónap első három munkanapján bármikor leigazolhatja diákjai  jelenléti íveit, az utolsó leigazolási időpont minden hónap 3. munkanapja 16:00 óra. 

Ha minden diák jelenléti ívét rendben találtad, akkor nyugodtan dőlj hátra, kollégáink hamarosan küldik neked a teljesítésigazolást és a számlát.



Nem tölt be teljesen? Nem tudod hova kell kattintani, vagy csak egy lépésnél elakadtál? Ne aggódj, segítünk! 

 

  1. Nyisd meg a (Suliverzum oldal link) oldalt a böngésződben, amit használni szoktál.
  2. Jelentkezz be az oldalra, ahol a hibát tapasztaltad.
  3. Nyomj egy jobb egérgombot és fel fog jönni egy menü. Lásd az alábbi képen: kép beszúrása 
  4. Válaszd ki a “vizsgálat”-ot és meg fog nyílni egy panel, kódokkal. Erről készíts egy képernyőfotót úgy, hogy a jobb oldalon megnyílt ablakban a “Console” menü legyen nyitva. Lásd az alábbi képen:

A képernyőfotó mellé a következő információkra lenne még szükség:

  • Milyen operációs rendszert használsz?
  • Milyen böngészőt használsz?
  • A böngésződnek mi a verziószáma? (Pl: Version 62.0.3202.94 (Official Build) (64-bit))


Ezzel készen is vagy! Nincs más dolgod, mint ezt elküldeni a [email protected]-ra vagy valamelyik munkatársunknak és jelentkezni fogunk a megoldással!

A fiatal pályakezdők toborzása a Zyntern Állásportálon történik. Havonta sok tízezer fiatal pályakezdő használja a Zyntern-t karrierje elindításához.

A legjobb helyen jársz, hogy megtaláld a megfelelő utánpótlást cégedhez. Egyedi ingyenes interaktív cégprofilotokkal és álláshirdetéseitek létrehozásával kitűnhettek a munkaerőpiac zajából és munkáltatói márkátokat is építhetitek néhány kattintással: https://zyntern.com/business/

Cégcsoportunk nemcsak a fiatalok megtalálásában és kiválasztásában támogatja cégedet, hanem a diákok foglalkoztatásban is segít a új Zyntern Suliverzum Iskolaszövetkezettel.