HOGYAN KERESS ÁLLÁS A ZYNTERNEN?

Böngészhetsz manuálisan állásokat, vagy nézelődhetsz az általunk összeszedett, hozzád illő pozíciók között. Most a Zynternen elérhető összes álláskeresési verziót bemutatjuk Neked!

  • GYORSKERESÉS
  • RÉSZLETES KERESÉS
  • MUNKAADÓ CÉGEK KERESÉSE
  • FŐOLDALAM – HOZZÁM ILLŐ ÁLLÁSOK
  • ÉRTESÍTÉSEK HOZZÁD ILLŐ ÁLLÁSOKRÓL

Szeretnél szétnézni, hogy milyen állások vannak az oldalon? Menj a főoldalra használd a gyorskereső funkciót, vagy kattints a fejlécben a Állások szóra.

GYORSKERESÉS A FŐOLDALON

A főoldalunkon szakmai terület és helyszín alapján tudsz keresni. Válaszd ki a számodra releváns adatokat, vagy kattints a mezők alatt lévő filterekre. Ezek a Zyntern legnépszerűbb álláskategóriái. Lejjebb görgetve láthatod a kiemelt állásajánlatainkat, alatta pedig a legutóbb posztolt pozíciókat.

RÉSZLETES KERESÉS 

Kattints a főoldal fejlécén lévő Állások szóra. Az új oldalon a részletes keresőmezőt a következő módokon használhatod:

  • Kulcsszó alapján történő keresésben megadhatod, ha van konkrét pozíció, vagy cég, amely érdekel téged.
  • Választhatsz a kártya”, a “lista” és a “térkép-nézet között. Kártyanézetben négyzetekbe listázva, listanézetben sorban láthatod az aktuális ajánlatokat. A térképre váltva viszont megjelenik, melyik területen/ városban hány ajánlat van jelenleg posztolva oldalunkon.
  • A kategóriák fülön a nagyobb kategóriákon belül (Gazdaság, Mérnök & Tudomány, IT, Társadalom, Művészet, Vendéglátás & Turizmus) további alkategóriákra szűrhetsz rá, pl gépészmérnök, logisztika és beszerzés, stb.)
  • A munkatípusoknál kiválaszthatod, hogy gyakornoki-, friss diplomás-, diák-, önkéntes munka érdekel vagy esemény.
  • A fizetésnél beállíthatod, ha csak fizetett állást keresel.
  • A munkaóránál beállíthatod egy héten hány órát tudsz dolgozni.
  • A helyszínnél megadhatsz egy konkrét várost és annak maximum 50 km-es körzetét, amelyen belül található hasonló állásajánlat.
  • A hallgatói státusznál csak olyan állásokat listáz ki neked a rendszer ahová követelmény a hallgatói státusz megléte, vagy ahol nem feltétele a munkavállalásnak.
  • A diplománál megadhatod, hogy szükséges-e a diploma megléte, vagy nem a pozícióhoz.

MUNKAADÓ CÉGEK KERESÉSE

Az állásokon kívül érdekelnek az oldalunkon regisztrált munkáltatók is? A főoldalon az Állások fület átváltva a Cégek nézetére máris megteheted! A szűrést elvégezheted a cég neve és iparág szerint, valamint  térkép, kártya és listanézetben is tudsz böngészni közöttük.

FŐOLDALAM – HOZZÁM ILLŐ ÁLLÁSOK

FIGYELEM! Ez a funkció csak a regisztrált Zyntern Profillal rendelkező személyek számára elérhető.

Másik módja annak, hogy megtaláld a leginkább profilodhoz passzoló állásokat, ha az oldal tetején található “Főoldalam” fülre kattintasz. A profilod főoldalán automatikusan listázásra kerülnek az adataid alapján számodra releváns ajánlatok, melyeket az átváltható ikon segítségével kártyanézetben és listanézetben is megtekinthetsz.

Munka preferenciák

Kiváncsi vagy más állásokra, de nincs kedved külön keresgélni? A profilodban megadott munka preferenciáidat a Hozzád illő állások fülön is át tudod állítani. Így, ha tágítanád, vagy szűkítenéd a téged érdeklő állások listáját néhány kattintással megváltoztathatod azt. Ne felejts el a Mentés gombra kattintani a művelet véglegesítéséhez.

Kedvelt állások

Ha még nem szeretnél jelentkezni munkára, de megtetszett valami ez a funkció neked való! Keress állásokat és mentsd el a kedvenceidet az álláshirdetés bal felső sarkában található szivecske ikonra kattintva. 

ÉRTESÍTÉSEK HOZZÁD ILLŐ ÁLLÁSOKRÓL

A fejlécben lévő “Főoldalam” menüpont mellett található egy fehér csengő. Itt találhatóak a Zynternes értesítéseid, ahol rendszerünk jelzi neked, ha új neked való állást töltöttek fel az oldalunkra.

A főoldalodon található értesítések mellett naponta, hetente, vagy havonta kaphatsz tőlünk e-mailben híreket a friss ajánlatainkról. Ennek rendszerességét a Beállítások fülön szerkesztheted.